Taideteos

Runoilija zinnukka

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 6.9.2005
Viimeksi paikalla: 7.4.2024 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.12.1967

Tässä hetkessä
ja näillä eväillä



Unelmaani ankkuroituna,
tähtipölynä tiellesi.
 
Piirsin, kirjoitin,
laskin, suunnittelin

tasapainoista, pehmeää,
kohteliasta, kaunista

Hopeakääreissä tuotiin.
Roskakoriin kippasin.

Katukivetyksellä potkin
muhkuraista, muodotonta,

elämäänähnyttä  ja risaa,
kyynelillä kovetettua.

Kotiin kannoin.



 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, herkkäkin runo, hyvä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot