Hehku

Runoilija Jonte

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.3.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat runoja, eivät päiväkirjaa.


Viikon runoilijan titteli osui kohdalle 12/2009
Kiitos!


Runokokoelmani Korpinlennon jälkeen ilmestyi 28.12.2010. Lisätietoja kotisivuiltani tai pikaviestillä.
 

Pikkutyttö ottaa äitiään poskista kiinni
ja halaa
Halaa, kuin maailmassa ei olisi koskaan ennen
ollut niin paljon hellyyttä

Minä istun kolme penkkiriviä taaempana
Tunnen lämpöä,
jollaista en muistanut olevankaan

Milloin on kesä, tyttö kysyy helisten
Ei tähän enää kesää tarvita,
sillä se on silmissäsi
pienissä sormissasi
voisin vastata

Pysäkkivälejä myöhemmin hyppään kadulle
eikä yksikään viima tavoita minua tänään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä todella ihana....

Hellyyden hehku oooh!

Ihana hetki, jonka tunne säilyy kai huomisiinkin.
Upeaa tulkintaa!!!

Aivan ihana!

Voi ihana! :) Niin tutuntuntuinen tuo hehku, Onni matkassa ;)

Hienosti kuvattu ikimuistoinen hetki ! Tulee elävästi mieleen, erään mun pienen oppilaan halaus, haasteellisen koulupäivän lopussa :)

Ihanaa hellyyttä ja lämminhenkistä havainnointia. Sydäntä värisyttävää huomata jotain noin suloista ja lukea síitä tässä.

vahvaa tunteen lämpöä hetkessä upealla tavalla kerrot sen. kiitos.

Upeaa, että joku osaa katsoa elämää noin. Pidä siitä kiinni.

Ikilämpöä hehkuva runosi.

mikä olisi niin kaunista kuin se hetki.

Osuit olemaan paikalla, kun lapsen rakkaus äitiä kohtaan hehkui lähipiiriin asti. Se antoi päivääsi lämpöä ja iloa. Hellyttävän ihana on runosi, sykäyttää sydäntä myöten ;=)

Oi mitä Hetken, ja Tunteen Voimaa... Hehkua, todellakin.

Aivan Mahtava tämä Lämmin runosi.

Kaunis hetki ja lämpö välittyvät runostasi. Pidän tästä kovasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot