sun katse tuoksuu mereltä

Runoilija pakkausseloste

nainen
Julkaistu:
66
Liittynyt: 3.9.2004
Viimeksi paikalla: 7.1.2024 19:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.3.1991

Pitkään tiesin, missä seison
Nyt huomaan, on kadonnut jalkojen alta maa


Runoilen kausiluontoisesti, julkaisen satunnaisesti. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, muistaakseni jotain, käsitelläkseni jotain. Kai tämä on yhden sortin päiväkirja taikka kiiltokuvakansio, kun kaikkea ei viitsisi tatuoidakaan. 
Suosittelen:
 
sulla on lempeät silmät
lähes surulliset

niiden väri tuo mulle mieleen
rantavedessä kahlaamisen
pikkuisen liian kylmää vettä
ja liukas pikkukivipohja


kuinkahan moni muu
on sukeltanut sun silmiin samoin

katsonut niin pitkään, 
että muu ihminen 
muu maailma
ympäriltä unohtuu

kukakohan kantaa sun lempisilmiä mukanaan
ja mitä kaikkea ne on susta nähnyt
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei oo tullut hetkeen vastaan. Hieno tekele!
Kaunis runo joka pysäyttää.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot