Välimatkasuunnitelma

Runoilija Kuutarha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.7.2004
Viimeksi paikalla: 12.2.2016 17:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Otsakkeen: "Sadut, tarinat" alla on vanhempia runojani.
 
 

Minä en välitä, kuinka pitkä matka
on määränpäähäni,
kuinka vaikeakulkuinen se on.
Luotan siihen, että se on vaivanarvoista.
Jos en jaksa luottaa,
päätän uskoa.
Vaikka perille päästyäni
toteaisinkin, että tämä ei olekaan se mitä olin etsinyt,
kuitenkin olen matkan varrella vahvistunut,
oppinut kaikkea tarpeellista
seuraavaa matkaani varten.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo on niin totta, kuin omaa elämääni. Kiitos!

Totta <3

Elämänkokemuksella..
Hyvä pitää etappeja
välillä ja taas matka jatkuu..

Viisaita ovat sanasi!

Elämänviisautta! Sitä on runossasi.
Suunnitelmia on hyvä olla,
myös positiivista uskoa kaiken onnistumisesta sekä optimismia
takapakkien varalle.

Hyvä elämän asenne tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot