Roosan värinen Ruusu

Runoilija Soilina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.9.2011
Viimeksi paikalla: 5.9.2016 0:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ihana auringoinen kesäpäivä
Ruustiina istukselle laiturilla
nauttimassa veden loisketta
ja samalla hän ihaille kauniita
Roosan värisiä Ruusuja jotka
kauniisti kukkii tuossa laiturin
kupeessa.Patruuna se kitara
soitelee laiturin nokassa
Ruustiinalle rakkauden
säveliä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo suomifilmin henkilöitä. Tuosta patruunasta käy mieleen kitaran malli, vatsakas. Valoinen ja iloinen siestahetki.

 

Käyttäjän kaikki runot