Yritän

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 23:05

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Parastani yritän,
vaikkei se ole paljon.
Tahdon pitää ystävän,
läheisen ja aidon.

Paljoa en voi antaa,
mitenkään en tahtoisi estää.
Seuraukset tahdon kantaa,
jos virheitäni on vaikea kestää.

Siis kerro jos pahalta tuntuu,
tahdon sinua tukea.
Ehkä kaikki vielä paremmaksi muuttuu,
ja voimme yhdessä enemmän kokea.

Selite: 
Tääkin on henk.koht. runo mut tää on ehkä helpompi laittaa tänne (01.08.03)
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, pidän tästä kovasti. Muuta en osaa sanoa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot