Turhaan

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 23:05

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Turhaanko sanoa yritän
sille, josta jo välitän?
On naurettu
ja viis veisattu,
kerran rakastettu
ja unohdettu.
Joko uskallan
tai sen piilotan.
Mutta milloin, missä ja miten
kerron tämän kaiken?

Selite: 
No okei, laitetaan kaikki runot sitte - En tie onnistuko tää oikee mut vaikee aihe mulle (25.04.02)
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellisyys palkitsee aina, silloinkin kun sitä ei saa muilta takaisin.

yksinkertaisen toteavaa, ja siltikään ei. Luulen että esität kysymyksesi monen puolesta (myös minun), ja siksi hieno runosi onnistuukin olemaan henkilökohtaisen ja yleismaailmallisen kombinaatio. Niin ja siis pidin paljon tästä runosta :)

hemmetti. se on aina turhauttavaa kun on etsinyt sanoja runoon ja huomaa että joku on sen jo kirjoittanut. eli pidän kyllä kovasti.

huomasin ja runojesi määrän kasvaneen:) nyt saan siis lukemista pitkäksikin aikaa:)
kipiää aihetta kannattaa pyörtää, siitä ei saa tulla tabu. se on kai erräänlaista siedätyshoitoa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut