Rakkaus.

Runoilija revsmin

mies
Julkaistu:
85
Liittynyt: 3.6.2004
Viimeksi paikalla: 30.3.2024 17:50

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.7.1981

 

Rakkaus on tehty onnesta,
se tahtoo minua hallita.
Aina se sydämeen pakenee,
mutta heti tulee, kun muistelee.

Nyt se tuoksuu ihanalta,
Ja maistuu aina vain paremmalta.
Se on tulossa sinun luotasi,
ja pian se tunkeutuu jo kotiini.

Mutta en voi sitä ottaa,
koska se minut aina voittaa.
Sitä varten se on tehty
- olemaan elämän lyhty.

Selite: 
Eli tää kuuluu edellisen kans samaan.. Ja otsikossa on tarkotuksella toi piste, mut älkää kysykö miks :) aika tavallisia molemmatko? (04.06.03)
Kategoria: 
 

Kommentit

varisnkin tuo vertaus elämän lyhtyyn toi hymyn huulille:)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot