Eksyksissä

Runoilija 0212da6630d4bfd451cb04fed449dfe8

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2013
Viimeksi paikalla: 5.7.2018 22:28

Asuinpaikka: 7d692886cb886aed46ed9f8df833db43
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.4.2024

 

Mä tipahdin siihen täydelliseen vaaleanpunaiseen maailmaan
hetkeksi

Annoin sun ottaa mun ajatukset ja heitellä ne ulos mapeistaan
sekoittaa mun pään

Hetken mä kuvittelin voivani rakastua
sun täydelliseen hymyyn
siihen miltä sun lähellä tuntuu
sun ärsyttävän pitkiin ripsiin

Lumi vei sen sulaessaan vedeksi
maasta tuli kurainen

Ei me todellisuudessa oltukaan kaikkea sitä
mitä haaveissa ehdittiin olemaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot