Ahdistus

Runoilija Brighteye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Realismi on vain mielikuvituksen puutetta.
 

Ahdistus hiipii hetkeen
Jossa syvyysnäkö pettää

Ja ammottavat aukot
Tappavat muovisella katseellaan

Selite: 
~göö
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttu tunne mulle

 

Käyttäjän kaikki runot