Pöllöpää

Runoilija Brighteye

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Realismi on vain mielikuvituksen puutetta.
 

Eli pöllö yössä
Ja kuuta kumarsi,
Lauloi sille surunsa
Kyynelin kasteli.

(o.o)
/;;;)
""

Selite: 
Lorunen
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot