Ruusu kukoistaa

Runoilija bingelie

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.7.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ruusu kukoistaa,
yksinäisyyteni välissä,
ruusu kukoistaa.
Juoden kyyneleitäni
se kukoistaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot