Itsenäisyydenkatu

Runoilija HenriettaChinaski

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 21.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vilkut päällä risteykseen pysähdyin
ajoit päälleni siltikin
Ryhmittyminen on harhaa
Aamukolmelta

Kesäyö oli kylmä, ne on nykyisin
Kylmempiä kuin häpeävän hengitys
Talosi tuntui korkeammalta kuin viimeksi
Aamuisessa odotuksessa

-Tiesit kyllä mihin lähdit kun tulit,
Sanoit, kun etsin sukkaani
Ja itsekontrollin riekaleita
Aamun kadotuksesta

Paluu kylmyyteen riisui ylpeyden rippeet
Bussista huomaan että on satanut
Sateen jälkeen hiekkatie ei kumarra syvään
Aamuisin se tekee kuolemaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hianoa.. pitäis kuulla tää vielä lauluna..
onko se jossain..

 

Käyttäjän kaikki runot