Mitä teetkin

Runoilija Rakastunut mies

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun kosketat,
Tunnetko,
Olen väreissäni.

Kun katsot,
Näetkö,
Olen sokeana.

Kun lausahdat,
Kuuletko,
Muutun kuuroksi.

Näin saat
Kosketuksellasi
Pintani eloon,
Katseellasi,
Etten näe muita,
Lauseellasi,
En kuule muiden
Kutsuja.

Ja jos suutelet,
Rakastun yhä
Uudelleen ja
Enemmän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot