vereen piirretty viiva

Runoilija pajupilli

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.4.2014
Viimeksi paikalla: 9.9.2021 1:19

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

katso nyt tarkasti
häpeääsi silmästä silmään
ennen kuin se kääntää selkänsä
ja katoaa illan hämärään

on tullut aika
korjata pääskysen luuni lattialta
jotta yksikään ei enää murru
askeleesi alla

aika olla rohkea
nostaa kädet ilmaan
katsoa kohti aurinkoa
ja olla oman elämäni herra

katso nyt tarkasti
häpeääsi silmästä silmään
tämän enempää sinä
en suostu koskaan olemaan

Selite: 
maailma pitää nyt selättää, mennä läpi pimeän pelkojen, kaiken, eikä jäädä hokemaan "mä en yksin osaa"
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot