Nimetön

Runoilija rapamato

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 22.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun yrittää miettiä
jokaista ihmistä
joka joskus kosketti,
piti kädestä ja puhui kauniita asioita
tulee mieleen ystävä,
jonka tapasi ohimennen metrossa
harmaatakkinen vanhus,
joka kysyi tietä omaan kotiinsa
ja nimetön, samaa koulua käyvä sosionomiopiskelija
joka nosti ylös
maahan vajonneen itsetunnon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Jäin myös miettimään ihmisiä joita olen koskettanut..

 

Käyttäjän kaikki runot