Nimetön

Runoilija herttasotilas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viimeinen kerta, vuotamatta verta
Vain vuotamalla verta voit voittaa taistelun
Jos se tulee nyt niin kuin vieras joka kevyesti soittaa ovikelloa
Aivan sulavaa ja kohteliasta silti läpinäkyvää.
Vieras ovikello soi
Ovi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot