Nykyaika

Runoilija Hopeapisara

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 25.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yritän luoda
uutta näppäillä,
sielu etsii tietä ruudulle.

jokaisen sormen nostoon
ajatus katkeaa

tekniikka tappoi runouden...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo nykyaikaista lyijytäytekynää pidän parempana.

Upea runosi...liian kiireinen ja kuviteltu verho tuulessa, nykyaika!

Paperi ja kynä käteen, sitten vasta koneelle! Tervetuloa!

 

Käyttäjän kaikki runot