Se hämärä

Runoilija Barole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1989

Kaksikin tunnusta aiemmin omanneena, tuntuu olo sielti tuoreelta. Aiemmat nimet menettäneenä, uudelleen yritän. Kaikista eniten, harmittaa kai, kaiken aiemman menetys.
 

Joskus se kutittelee,
joskus se liehittelee,

joskus se kutsuu,
joskus se kaipaa...

Se elämä,
se tapa, typerä yritys
lopettaa elämä.

Ei, se ei toimi.
Rakkautta, läheisyyttä,
uhkailua ja kiristystä?

Ei, se ei auta.
Kaikki, kaikki
lähtee itsestä.

Kaikkea tarvitaan,
mitään ei voi kieltää.
Niin se on,
järjen rajat hämärtyneet.

Joskus, vain joskus,
se hullu tietää
mistä puhuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki tietävät jossakin vaiheessa, mistä pitää kiinni.
 

Käyttäjän kaikki runot