Läheiset

Runoilija Barole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1989

Kaksikin tunnusta aiemmin omanneena, tuntuu olo sielti tuoreelta. Aiemmat nimet menettäneenä, uudelleen yritän. Kaikista eniten, harmittaa kai, kaiken aiemman menetys.
 

Kotini antaisin,
aikani jakaisin...

Aina se ei riitä,
aina se ei onnistu.

Koskaan,
koskaan se ei ole syytäni.

Kaikkea elämää rakastan,
läheisistäni välitän...

Kaikki,
kaikki ovat sen ansainneet.

Aina se ei riitä,
aina se ei itsestäni riipu.

Koskaan,
koskaan toista mielipidettä
ei hyväksytä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmisten arvomaailmasta joka on juuri kuin kilpaillen ansaittava. Hyvä aihe.

Sitä toivoo kovasti, että kaikki lopulta hyväksytään.
 

Käyttäjän kaikki runot