Bring Him to Me

Runoilija Siinain helmet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

www.mikseri.net/siinainhelmet -- Tuosta osoitteesta löytyy joitain runojani laulumuodossa. Tsekatkaa (:

Kaipaan kommentteja runoistani joten kirjoittakaa niitä. Erityisesti kritiikki on tervetullutta :)
 

Fly, my song, over the misty valleys and moors.
Cross all the rivers of tears.
Open all the unopened doors,
fly to the One who hears.

Bring me someone who understands.
Bring me someone who shares my plans.

CHORUS
Bring Him to me, give Him my love.
I'll sing Him to me, send Him from above.
Now is the time to have the courage to feel.
So I'll bow down to pray, I'll kneel.
Bing Him to me.

Dreaming here, will someone fill the empty space?
Whispering the name I don't know.
Give Him a smile to wear on my face,
a reason to steal my show.

Bring me someone who understands.
Bring me someone who shares my plans.

CHORUS

Selite: 
Laulun on tarkoitus olla Disney-prinsessalaulujen tyylinen unelmointikappale "todellisesta rakkaudesta".
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllähän tässä sellaista tosi rakkaus tunnelmaa on, hyvinkin disneyn hengessä.

Mut mie vaan jäin miettimään miksi him on kirjoitettu isolla?

Kyllähän tässä sellaista tosi rakkaus tunnelmaa on, hyvinkin disneyn hengessä.

Mut mie vaan jäin miettimään miksi him on kirjoitettu isolla?

 

Käyttäjän kaikki runot