Sudeton

Runoilija MaikkiLOS

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 16.12.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-
WWW:
siirry osoitteeseen

23 v nainen.
 

Minä olen suo ilman sumua
Revontulet vailla valoa
Taivas auringotta
Lauma ilman sutta
Kuinka voi käydä niin,
että vedettömään järveen hukkuu
Ne menee arkkuun kauniina,
ne jotka nuorena nukkuu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot