Tiedätkö sen kuin minä?

Runoilija Legendaarinen

Kumpi on pahempaa?
Viiltävä kipu vai henkinen puristus rinnassa?
Entä niiden yhdistelmä?

Miltä tuntuu huomata, miten moni ystävä katoaa
Juuri sillä hetkellä kun heitä eniten tarvitsisit
Miltä se tuntuisi

Miltä tuntuu nukahtaa silmät turtana itkemisestä
Sydän pirstaleina lujan ulkokuoren sisällä
Hammasta purren jatkaa, vailla voimavaroja

Olla antamatta periksi
Vain sitkeästi jatkaa
Yrittää, tehdä, jaksaa

Tiedätkö?

Minä tiedän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin tiedän... Hyvä runo, pidin. Muutkin runosi todella hyviä! Suosikkeihin menee tämä ja moni muu :)

Kuulostaa tutulta, joten voin kaiketi sanoa: tiedän. Ikävä kyllä. Voimakasta tekstiä, tykkään.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut