Ystävän tunniste

Runoilija Legendaarinen

Ihanuutta on hyvät ystävät, sellaiset, jotka kuuntelevat ja välittävät aidosti, sellaiset, joiden kanssa aika lentää, sellaiset, jotka pitävät, minkä lupaavat.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut