Missä mennään?

Runoilija Blackmind

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.1.2013
Viimeksi paikalla: 24.10.2016 17:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oliko kaikki nyt tässä?
Voisitko edes yrittää?
Otatko minut syliisi?
Suuteletko vielä kerran?

Annatko olla vierelläsi,
hetken verran?
Ethän sinä hylkää minua?
Olisin niin yksinäinen!
Ethän loukkaa sanoillasi?
Ethän viillä katseellasi?

Annathan minun jatkaa,
elämääni viel' uudelleen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot