Irtipäästäminen

Runoilija Blackmind

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 28.1.2013
Viimeksi paikalla: 24.10.2016 17:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Irtipäästäminen ei ole välittämisen loppua,
vaan toisen antamista jatkaa elämäänsä.
Se ei ole rikkovia sanoja, eikä viiltäviä
katseita.
Se on kuin päästäisi toisen kivusta,
lähettäisi toisen lentämään,
kohti uutta elämää.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot