2006

Runoilija ajaton

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 9.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

piirsit lumeen sydämen,
"tein sua varten sen",
mä sanoihis usko en,
ne on valhetta jokainen.

kaiversit puuhun sydämen,
"on tämä merkki rakkauden",
elän siitä vain haaveillen,
sitä sulta voi saada en.

piirsit käteesi pienen sydämen,
"vain sinä olet tämän arvoinen",
mutta silmistäs mä näen sen,
joku toinen sai sun sydämen.

näit veden pintaan heijastuvan sydämen,
"meidän elämän tie on yhteinen",
olet kai rakkaani heikkonäköinen,
on tienhaara tuo erottavainen.

annoit mulle sun sydämen,
"joko nyt uskot voimaan tunteiden?"
ennen en tiennyt, nyt todistit sen,
on meidät tarkoitettu yhteen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ajaton J 4.7.2014 0 Runo
ajaton - 19.2.2014 1 Runo
ajaton 2011 16.9.2013 0 Runo
ajaton 557 13.2.2012 0 Runo
ajaton 2006 11.2.2012 0 Runo
ajaton 2006*2 11.2.2012 1 Runo
ajaton * 10.2.2012 0 Runo
ajaton #76857 9.2.2012 0 Runo
ajaton - 9.2.2012 0 Runo