kasvosi,minun aurinkoni

Runoilija rakkaudella

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 29.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sosiaalinen mutta kuitenkin omaan kuoreensa piiloutuva herkkä tyttö availee sydäntään tänne runojen muodossa.
 

Kesästä tulee mieleen sinun hymyilevät kasvosi.
Ne olivat minun aurinkoni, voimavarani.
Olen kuin kukka joka tarvitsee auringon valoa.
Mutta lähdit pois, kauas pois.
Enää aurinkoni ei paistanutkaan, tuli talvi.
Odotan uutta kesää jolloin puhkean taas kukkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on mun eka tänne julkaisema runo ja ois iha kiva saaha kommenttii :)

 

Käyttäjän kaikki runot