Valkoisella posliinilla.

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Tutkin kasvojani.

Mihin katosi päivät, vuodet?

Näen pojan
peräkammarista,
äitinsä helmoissa
silmissään kipinä.

Kipinä, joka palaa
ja hehkuu kuin
veripisarat
valkoisella posliinilla
vasta-ajetun partani
seassa.

Selite: 
Näköjään mistä tahansa saa tehtyä syvällisen runon, tässä teille parranajamisesta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot