Yön synkkä salaisuus

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Karhun kieli,
suden mieli.
Helppoa lampaita
on ohjata
piikkeihin.

Kalman haju,
piikin paju.
Lävistäneet tuon
villan pehmoisen.

Kuun kajo,
Tuonen valo.
Hitaasti piilottaa
juonen katalan.

Aamun aurinko
luonnon ahdinko.
Varoen herää
paljastaen yön
kauheudet.

Selite: 
Me olemme lampaita.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot