Kohti huomista

Runoilija JJNiemi

mies
Julkaistu:
76
Liittynyt: 6.1.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2024 23:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.5.1989

Kerroin maailmalle salaisuuteni, mutta kukaan ei kuunnellut.
 

Pieni ääni sisälläni
pyytää pysähtymään.

Peliä ei ole menetetty,
kuvitelmaani se on vain.

Rauhoitu, poika rauhoitu.
Vedä syvään henkeä
ja rauhoitu hetkeksi.

Levollisin mielin
voit käydä lepäämään.
Huomenna on jälleen
uusi päivä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rauhoittuminen ja kuunteleminen-etenkin itsensä kuunteleminen ja itsensä rauhoittaminen- niin hyvin kuvattuna ja huomiseen suunnaten!

Realistinen ja hieno runo, jonka jokainen saa tulkata haluamallaan tavalla.

Kaunista ja lohdullista...

Uusi päivä, uusi mahdollisuus ja uusi alku. Kiitos runostasi.

Tässä on lohtu, rauha ja lepo.
Kokonaisuutena harmoninen runoteos.

Kaunis ja viisas runo. Tykkään.

Kun vain osaisikin rauhoittua. Ehkä sitä vielä joskus oppii.

Aivan ihana ja rohkaiseva.

Rauhoittavia sanoja oikein aseteltuina runosi on. Lohtu.

Nyt on jotain, mikä lukea iltaisin ennen kuin menee sänkyyn ja ennekuin kaikki tekemättömät ja hoitamattomat asiat valtaavat pään. Kiitos, on rauhaisa.

Pysähdys, rauha, kiitos

Rauhaa huokuva runo..

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot