Olethan siinä

Runoilija ewin

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 1.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen melodramaattinen satunnaisesti runoileva nuori nainen, joka taistelee melodramaattisuuttaan vastaan. Ja käyttää usein sanakirjaa.
 

Jos minuun sattuu,
suojaathan sydäntäni

Vaikka yrittäisin paeta,
kudothan neuleen sydämeni ympärille,
ettei se kylmyyksissään hillittömästi vapisisi

Hieroisithan sieluani,
pyyhkisithän sen kyyneleet pois,
mikäli se huutaisi tuskissaan

Lukisithan ilmeitäni,
sanattomia viestejä,
jos yrittäisin niitä sinulle antaa

Tulisithan aina luokseni,
jos sinua äänettömästi kirkuisin

Ethän luovuta,
vaikka piiloudun
etkä minua heti löydä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot