Rakkauden käsivarsilla

Runoilija tosipikkuinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hymyillä enemmän silmillä kuin suulla. kuulla enemmän sydämellä kuin korvilla. @Tosipikkuinen
 

Äänetön on nauru onnellisten
sanomatta sanaakaan
toisiaan he tahtoo ymmärtää.

Hiljaisuutta ei heidän välillään
katseet kertovat
ei mitään heitä kauniimpaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot