Vappu opiskelijakämpässä

Runoilija tosipikkuinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hymyillä enemmän silmillä kuin suulla. kuulla enemmän sydämellä kuin korvilla. @Tosipikkuinen
 

Vuosia sitten

öljyistä munkkia
sokerihuulin

suolaista salmiakkia
silmät ummessa

simaa
täyteläistä

oli lämmin

ja olin onnellinen.

Ihana lapsuus

kerran elämässä
ikimuistoissa

opiskelijakämpässä
matti kukkarossa

ja sima
se täyteläinen

oli poissa

ja oli ikävä äitiä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot