4

Runoilija 3ab70fc54ab0606ad81286162ed78e7d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2011
Viimeksi paikalla: 3.8.2018 22:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Todellisuus ennen unta.
 

Synkkä, pimeä.
Minuuteni kulmakivi, horjuva.
Luotu kaaokseen, turmeltumaan.

Jos sinä et määrittelisi, kuka määrittelisi.
Mitä se todella on, vai onko?
Olemassa ja olematon, molemmat vai ei kumpikaan.

Selite: 
?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot