liian heikko

Runoilija johKy

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Seko. : >
 

Siskoni itki puhelimessa.
sanoi,
sinä et hengitä.
Suljit silmäsi.
Suljin puhelimen,
annoin kyyneleeni virrata.
juoksin järven rantaan.
En tahtonut elää.

Selite: 
Kanilleni joka kuoli 28.05.2009 Sydänkohtaukseen.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot