Päivinä näinä

Runoilija ilpsukka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Kun synnyit, niin sinä itkit, ja muut nauroivat. Elä niin, että kun kuolet, niin sinä naurat, ja muut itkevät.
 

Myrskyn puita siivotessa, kävelen hiljaisena, peläten, sanonko jotain typerää hiljaisuuden sonaatin rikkoutuessa, hiljaisuuden joka läsnäolollaan kertoo, että kaikki on hyvin.

Mieleni on autuas, rauhallinen, tasapainossa.

Elän.

Selite: 
mjaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot