Hiekkatie

Runoilija Hillosipuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2012
Viimeksi paikalla: 2.5.2016 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hiekkatie
koivut sitä ympäröi

Minne se meidät vie?

Jonnekkin,
paikkaan rauhaisaan

Sinne voimme,
kulkea kevein askelin,
kahden,
käsi kädessä toisen

Tuuli hiljaa tuivertaa,
hiekka varpaiden alla kutittaa

Silmämme säihkyvät,
kuin yöllinen tähtitaivas

Sinä ja minä
hiekkatietä pitkin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot