Jääsydän

Runoilija DarkEmpress

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 4.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kallo kaunis luinen
mieli vailla toista
seiväs paksu, puinen
elämä minusta poista

Veri valuu hangelle
rakastajani terävä
Syvä viilto ranteelle
kauas kaikkoa, elämä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti riimitelty.

Hienosti riimitelty.

 

Käyttäjän kaikki runot