Uutisarkisto

Huoltokatko maksupalveluissa 20.2.2024

Paytrailin maksupalvelussa tehdään 20.2.2024 klo 00:00 alkaen suunniteltuja tietokannan huoltotöitä, joiden aikana maksupalvelu ja Kauppiaspaneeli eivät ole käytettävissä. Huoltokatkon arvioitu kesto on noin viisi tuntia, ja se on aikataulutettu ajankohtaan, jolloin palvelussa tehdään mahdollisimman vähän maksuja.
 

KESÄMIITTI 16-18.6.2023 PÄLKÄNEELLÄ

Ilmoittautumissivu on auki ja lisätietoja miitistä löytyy sieltä.
 
Tässä ohjelma lyhykäisyydessään. Muun ajan voi käyttää miten haluaa - yhdessä muiden kanssa tai halutessaan vaikka yksin lepäilemällä. Runoja tullaan varmasti myös kirjoittamaan, mutta pakko sitäkään ei ole kenenkään tehdä 🙂
 
Perjantai 16.6.
- Klo 16 -> majoittuminen
- klo 18 päivällinen
 
Lauantai 17.6.
- klo 9 eteenpäin aamiainen
- klo 14 Rakkausrunot ry:n kevätkokous
- klo 15 leikkimielisiä kilpailuja (ei osallistumispakkoa)
- klo 17 päivällinen
 
Sunnuntai 18.6.
- klo 9 eteenpäin aamiainen
- klo 16 mennessä mökin siivous ja luovuttaminen
 
Tervetuloa mukaan 🙂
 
 

KAKSI PIENTÄ SUURTA ASIAA

Tallenna runosi itsellesi

Varmista, että omissa tiedoissasi on toimiva sähköpostiosoite

Siinä kaksi pientä suurta asiaa, joiden toteuttamisen vain sinä itse voit tehdä.

Rakkausrunot ry ei rakkausrunot.fi-sivuston ylläpitäjänä lupaa, ettei mikään muutos, häiriötilanne tai ehkä jopa haittaohjelma voi tuhota runoja tai estää niiden käyttöä. Tallenna siis kaikki sivustolle kirjoittamasi runot itsellesi.

Muutoksen runoihisi voi aiheuttaa myös vuosimaksun vanheneminen. Kuukautta ennen määräpäivää sivuston automatiikka lähettää muistutusviestin siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet omissa tiedoissasi ilmoittanut. Käy tarkistamassa omassa profiilissa MUOKKAA-välilehdellä, että osoite on oikein. Huolehdi myös, että postilaatikossasi on tilaa uusille viesteille. Tarkista myös roskakorin sisältö, koska sivuston lähettämät viestit saattavat mennä sinne.

Jos maksu ehtii vanhentua, automatiikka siirtää vanhemmasta päästä runoja omaan arkistoosi ja kolmen kuukauden päästä poistaa ne kokonaan. Näkyviin jää vain uusinta 10 runoa. Kokonaan poistettuja runoja ei ole mahdollista palauttaa.

Kieltämättä kurjaa, mutta vältettävissä noilla pari pienellä jutulla:

  • - Tallenna runosi itsellesi
  • - Varmista, että omissa tiedoissasi on toimiva sähköpostiosoite
 

RUNOGALLERIA, UUSI JÄSENETU

Rakkausrunot ry:n jäsenet voivat nyt saada runonsa julkaistuksi näyttelyssämme. Runogalleriassamme on kaksi vaihtuvaa näyttelyä. Niiden runot ovat ennalta annetun aiheen mukaisia.

Toisessa näyttelyssä on luettavana tekstimuotoisia runoja. Ne voidaan julkaista runoilijan itse valitsemaansa kuvaan liitettynä tai yhdistyksen omalla runopohjalla.
Toisen näyttelyn runot ovat esillä äänijulkaisuna.

HUOM: Runoja ei säilytetä näyttelyn päättymisen jälkeen missään, joten tallenna ne itsellesi ennen lähettämistä.

Runogallerian malliesimerkkeihin voi tutustua tästä.
Ohjeet runojen lähettämiseksi ovat täällä.
 
 

UUSI OMINAISUUS SIVUSTOLLA

Moni on harmitellut sitä, että uusissa kommenteissa (Kommentit-kohdassa) on paljon myös vanhoja kommentteja, ja mikäli maksun unohtaa maksaa ajoissa, sinne nousee myös uudestaan vanhat kommentit "uutena" ja niiden läpikäyminen on työlästä.

Nyt Kommentit-kohtaan on saatu toiminto "Kuittaa kaikki kommentit luetuiksi", joten enää kommentteja ei tarvitse käydä runo kerrallaan läpi.
 

KESÄILLAN RUNOHETKI

Kokeilimme mitä sivustolaiset tykkäävät runolivestä Facebook-ryhmässämme. Lähetykset voit katsoa nyt myös täältä:
http://www.runot.fi/yhdistys/tapahtumat/kesaillan-runohetki/

Vastaanotto oli niin innostunutta, että teemme lähetyksiä jatkossakin!

Oletko kiinnostunut lukemaan omia tai kaverin runoja livelähetyksessä?
Laita viestiä osoitteeseen runoilijayhdistys@rakkausrunot.fi.
 

TARKENNUS SIVUSTON MAKSUTAPOIHIN

Rakkausrunot.fi-sivuston vuosimaksut ja Rakkausrunot ry:n jäsenmaksut maksetaan aina runosivustolla olevan verkkokaupan kautta Rakkausrunot ry:lle.

Siellä maksuvaihtoehtoina on verkkopankkimaksu ja puhelinlaskulla veloitettava Aina Pay –maksu.
Näin varmistamme, että kyseisen käyttäjän/jäsenen kaikki sivuston käyttöominaisuudet ja mahdollinen yhdistyksen jäsenyys pysyvät automaattisesti oikeanlaisina.

Mikäli käyttäjä/jäsen maksaa maksun suoraan yhdistyksen pankkitilille, summa palautetaan heti, kun virheellisen maksun tehneen henkilön tilinumero on saatu selvitettyä.

Suoraan yhdistyksen pankkitilille maksettuja maksuja ei huomioida käyttö- eikä jäsenmaksuina eivätkä ne oikeuta käyttäjyyteen/jäsenyyteen tai niihin liittyviin käyttöominaisuuksiin runosivustolla.
 

Sivut