Uutisarkisto

SYYSKOKOUS 16.11.2019 TURUSSA

Rakkausrunot ry:n syyskokous pidetään 16.11.2019 klo 13.00 Turun Reumayhdistyksen tiloissa, osoitteessa Humalistonkatu 17, 20100 Turku.

Jäsenille lähetetään erillinen kokouskutsu lähempänä ajankohtaa.
 

UUSI OMINAISUUS SIVUSTOLLA

Moni on harmitellut sitä, että uusissa kommenteissa (Kommentit-kohdassa) on paljon myös vanhoja kommentteja, ja mikäli maksun unohtaa maksaa ajoissa, sinne nousee myös uudestaan vanhat kommentit "uutena" ja niiden läpikäyminen on työlästä.

Nyt Kommentit-kohtaan on saatu toiminto "Kuittaa kaikki kommentit luetuiksi", joten enää kommentteja ei tarvitse käydä runo kerrallaan läpi.
 

VERKKOMAKSUPALVELUMME VÄLITTÄJÄ VAIHTUU 1.10.2018

Verkkomaksupalvelumme nykyinen välittäjä Checkout ilmoitti nostavansa hintoja 123 %, joten vaihdamme välittäjäksi Paytrailin 1.10.2018 alkaen.
Verkkomaksuja saa maksettua senkin jälkeen kaikkien pankkien kautta ja lisäksi uutena maksutapana on MobilePay.
Pankkimaksamisesta poiketen MobilePay-maksuista veloitetaan maksutapakulu 0,50 € / maksutapahtuma.
Puhelinlaskulla maksaminen  (AinaPay) ei enää ole mahdollista.
 
Vaihdosta huolimatta palvelun hinta tulee nousemaan huomattavasti ja sen tähden olemme päättäneet nosta halvimman sivustomaksun vuosimaksua 5 eurosta 6 euroon.
 
Sivustomaksun korotus astuu voimaan 1.11.2018. Tällä hetkellä voimassa oleviin maksuihin korotus ei vaikuta, ainoastaan 1.11.2018 ja sen jälkeen maksettuihin maksuihin.  
 
Välittäjän vaihto tullaan suorittamaan 28 – 30.9.2018 välisenä aikana. Sinä aikana sivustolla EI pysty maksamaan mitään maksuja.
Jos maksusi siis on päättymässä kyseisenä aikavälinä, niin muista maksaa maksusi sitä ennen.
 
 

PIKKUJOULUMIITTI 2 - 4.11.2018 LOHJALLA

Pikkujoulumiitti järjestetään tänä vuonna pari viikkoa aiempaa aiemmin, ennen suurinta pikkujouluruuhkaa. Lohjalta, Pohjolantuvat Oy:n Lomamökeiltä, olemme varanneet heidän kolmen huoneiston rivitalomallisen hirsimökkinsä kokonaisuudessaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumissivun löydät alta olevasta linkistä

https://www.runot.fi/yhdistys/tapahtumat/ilmoittautuminen-miittiin/

Yhdistyksen syyskokous tullaan pitämään myös miitin yhteydessä la 3.11 klo 14.00. Jäsenille tullaan lähettämään kokoukseen erillinen kutsu myöhemmin.

Tervetuloa mukaan :)
 

KESÄILLAN RUNOHETKI

Kokeilimme mitä sivustolaiset tykkäävät runolivestä Facebook-ryhmässämme. Lähetykset voit katsoa nyt myös täältä:
http://www.runot.fi/yhdistys/tapahtumat/kesaillan-runohetki/

Vastaanotto oli niin innostunutta, että teemme lähetyksiä jatkossakin!

Oletko kiinnostunut lukemaan omia tai kaverin runoja livelähetyksessä?
Laita viestiä osoitteeseen runoilijayhdistys@rakkausrunot.fi.
 

TARKENNUS SIVUSTON MAKSUTAPOIHIN

Rakkausrunot.fi-sivuston vuosimaksut ja Rakkausrunot ry:n jäsenmaksut maksetaan aina runosivustolla olevan verkkokaupan kautta Rakkausrunot ry:lle.

Siellä maksuvaihtoehtoina on verkkopankkimaksu ja puhelinlaskulla veloitettava Aina Pay –maksu.
Näin varmistamme, että kyseisen käyttäjän/jäsenen kaikki sivuston käyttöominaisuudet ja mahdollinen yhdistyksen jäsenyys pysyvät automaattisesti oikeanlaisina.

Mikäli käyttäjä/jäsen maksaa maksun suoraan yhdistyksen pankkitilille, summa palautetaan heti, kun virheellisen maksun tehneen henkilön tilinumero on saatu selvitettyä.

Suoraan yhdistyksen pankkitilille maksettuja maksuja ei huomioida käyttö- eikä jäsenmaksuina eivätkä ne oikeuta käyttäjyyteen/jäsenyyteen tai niihin liittyviin käyttöominaisuuksiin runosivustolla.
 

Sivut