Uutisarkisto

PIKKUJOULUMIITTI 2 - 4.11.2018 LOHJALLA

Pikkujoulumiitti järjestetään tänä vuonna pari viikkoa aiempaa aiemmin, ennen suurinta pikkujouluruuhkaa. Lohjalta, Pohjolantuvat Oy:n Lomamökeiltä, olemme varanneet heidän kolmen huoneiston rivitalomallisen hirsimökkinsä kokonaisuudessaan.

Lisätietoja ja ilmoittautumissivun löydät alta olevasta linkistä

https://www.runot.fi/yhdistys/tapahtumat/ilmoittautuminen-miittiin/

Yhdistyksen syyskokous tullaan pitämään myös miitin yhteydessä la 3.11 klo 14.00. Jäsenille tullaan lähettämään kokoukseen erillinen kutsu myöhemmin.

Tervetuloa mukaan :)
 

KESÄILLAN RUNOHETKI

Kokeilimme mitä sivustolaiset tykkäävät runolivestä Facebook-ryhmässämme. Lähetykset voit katsoa nyt myös täältä:
http://www.runot.fi/yhdistys/tapahtumat/kesaillan-runohetki/

Vastaanotto oli niin innostunutta, että teemme lähetyksiä jatkossakin!

Oletko kiinnostunut lukemaan omia tai kaverin runoja livelähetyksessä?
Laita viestiä osoitteeseen runoilijayhdistys@rakkausrunot.fi.
 

TARKENNUS SIVUSTON MAKSUTAPOIHIN

Rakkausrunot.fi-sivuston vuosimaksut ja Rakkausrunot ry:n jäsenmaksut maksetaan aina runosivustolla olevan verkkokaupan kautta Rakkausrunot ry:lle.

Siellä maksuvaihtoehtoina on verkkopankkimaksu ja puhelinlaskulla veloitettava Aina Pay –maksu.
Näin varmistamme, että kyseisen käyttäjän/jäsenen kaikki sivuston käyttöominaisuudet ja mahdollinen yhdistyksen jäsenyys pysyvät automaattisesti oikeanlaisina.

Mikäli käyttäjä/jäsen maksaa maksun suoraan yhdistyksen pankkitilille, summa palautetaan heti, kun virheellisen maksun tehneen henkilön tilinumero on saatu selvitettyä.

Suoraan yhdistyksen pankkitilille maksettuja maksuja ei huomioida käyttö- eikä jäsenmaksuina eivätkä ne oikeuta käyttäjyyteen/jäsenyyteen tai niihin liittyviin käyttöominaisuuksiin runosivustolla.
 

JÄSENOSION SIIRTO RR.FI-SIVUSTOLLE

Jäsenosio on siirretty Runot.fi-sivustolta Rakkausrunot.fi-sivustolle.

Näin pääset yhdellä kirjautumisella sekä runoilemaan että tarkastelemaan yhdistyksen asiakirjoja kuten toimintasuunnitelmia, budjetteja, sääntömääräisten kokousten pöytäkirjoja ja jäsentiedotteita. Näitä dokumentteja ei enää jatkossa ylläpidetä Runot.fi-sivustolla.

Uusi dokumenttikirjasto löytyy sivuston yläpalkista otsikolla "RY:N JÄSENILLE" ja osoite on siis  https://www.rakkausrunot.fi/rakkausrunot-ryn-jasenille

 

RUNOILIJAÄÄNESTYS

Kuukauden runoilija- äänestys on nyt toiminnassa ja avattu kaikille :)

Sivuston oikeasta reunasta Toiminnot –otsikon alta löydät kohdan Runoilijaäänestys. Klikkaamalla Runoilijaäänestys sanaa aukeaa sivu, jonka yläreunassa on kohta ” Äänestä kuukauden runoilijaa Syyskuu 2016”, ja jota painamalla aukeaa sivu ehdokkaista. Laittamalla ruksin ehdokkaan nimen kohdalle ja painamalla sen jälkeen sanaa ”Äänestä”, olet antanut äänesi yhdelle ehdokkaista. Jokainen voi äänestää vain kerran.

Runoilijaäänestys- sivulta tulevat myös löytymään edellisten kuukausien runoilijat ja edellisen kuukauden voittajan nimimerkki uusimman julkiolevan runon kanssa. Laitoimme nyt malliksi viime kuukauden runoilijaksi yhdistyksemme kunniajäsenen Epelin nimimerkin ja runon :)

Muistakaa myös, että lokakuun kuukauden runoilija-ehdokkaat valitsette te käymällä haluamienne ehdokkaiden profiileissa ja painamassa siellä ”Ehdota äänestykseen”-nappia. Mikäli kyseistä kohtaa ei käyttäjän profiilin alaosasta löydy, käyttäjä on estänyt asettamisensa ehdolle. 10 eniten ääniä saanutta ovat automaattisesti ehdolla seuraavan kuukauden runoilijaksi.
 

Sivut