Uutisarkisto

RUNOGALLERIA, UUSI JÄSENETU

Rakkausrunot ry:n jäsenet voivat nyt saada runonsa julkaistuksi näyttelyssämme. Runogalleriassamme on kaksi vaihtuvaa näyttelyä. Niiden runot ovat ennalta annetun aiheen mukaisia.

Toisessa näyttelyssä on luettavana tekstimuotoisia runoja. Ne voidaan julkaista runoilijan itse valitsemaansa kuvaan liitettynä tai yhdistyksen omalla runopohjalla.
Toisen näyttelyn runot ovat esillä äänijulkaisuna.

HUOM: Runoja ei säilytetä näyttelyn päättymisen jälkeen missään, joten tallenna ne itsellesi ennen lähettämistä.

Runogallerian malliesimerkkeihin voi tutustua tästä.
Ohjeet runojen lähettämiseksi ovat täällä.
 
 

UUSI OMINAISUUS SIVUSTOLLA

Moni on harmitellut sitä, että uusissa kommenteissa (Kommentit-kohdassa) on paljon myös vanhoja kommentteja, ja mikäli maksun unohtaa maksaa ajoissa, sinne nousee myös uudestaan vanhat kommentit "uutena" ja niiden läpikäyminen on työlästä.

Nyt Kommentit-kohtaan on saatu toiminto "Kuittaa kaikki kommentit luetuiksi", joten enää kommentteja ei tarvitse käydä runo kerrallaan läpi.
 

VERKKOMAKSUPALVELUMME VÄLITTÄJÄ VAIHTUU 1.10.2018

Verkkomaksupalvelumme nykyinen välittäjä Checkout ilmoitti nostavansa hintoja 123 %, joten vaihdamme välittäjäksi Paytrailin 1.10.2018 alkaen.
Verkkomaksuja saa maksettua senkin jälkeen kaikkien pankkien kautta ja lisäksi uutena maksutapana on MobilePay.
Pankkimaksamisesta poiketen MobilePay-maksuista veloitetaan maksutapakulu 0,50 € / maksutapahtuma.
Puhelinlaskulla maksaminen  (AinaPay) ei enää ole mahdollista.
 
Vaihdosta huolimatta palvelun hinta tulee nousemaan huomattavasti ja sen tähden olemme päättäneet nosta halvimman sivustomaksun vuosimaksua 5 eurosta 6 euroon.
 
Sivustomaksun korotus astuu voimaan 1.11.2018. Tällä hetkellä voimassa oleviin maksuihin korotus ei vaikuta, ainoastaan 1.11.2018 ja sen jälkeen maksettuihin maksuihin.  
 
Välittäjän vaihto tullaan suorittamaan 28 – 30.9.2018 välisenä aikana. Sinä aikana sivustolla EI pysty maksamaan mitään maksuja.
Jos maksusi siis on päättymässä kyseisenä aikavälinä, niin muista maksaa maksusi sitä ennen.
 
 

KESÄILLAN RUNOHETKI

Kokeilimme mitä sivustolaiset tykkäävät runolivestä Facebook-ryhmässämme. Lähetykset voit katsoa nyt myös täältä:
http://www.runot.fi/yhdistys/tapahtumat/kesaillan-runohetki/

Vastaanotto oli niin innostunutta, että teemme lähetyksiä jatkossakin!

Oletko kiinnostunut lukemaan omia tai kaverin runoja livelähetyksessä?
Laita viestiä osoitteeseen runoilijayhdistys@rakkausrunot.fi.
 

TARKENNUS SIVUSTON MAKSUTAPOIHIN

Rakkausrunot.fi-sivuston vuosimaksut ja Rakkausrunot ry:n jäsenmaksut maksetaan aina runosivustolla olevan verkkokaupan kautta Rakkausrunot ry:lle.

Siellä maksuvaihtoehtoina on verkkopankkimaksu ja puhelinlaskulla veloitettava Aina Pay –maksu.
Näin varmistamme, että kyseisen käyttäjän/jäsenen kaikki sivuston käyttöominaisuudet ja mahdollinen yhdistyksen jäsenyys pysyvät automaattisesti oikeanlaisina.

Mikäli käyttäjä/jäsen maksaa maksun suoraan yhdistyksen pankkitilille, summa palautetaan heti, kun virheellisen maksun tehneen henkilön tilinumero on saatu selvitettyä.

Suoraan yhdistyksen pankkitilille maksettuja maksuja ei huomioida käyttö- eikä jäsenmaksuina eivätkä ne oikeuta käyttäjyyteen/jäsenyyteen tai niihin liittyviin käyttöominaisuuksiin runosivustolla.
 

JÄSENOSION SIIRTO RR.FI-SIVUSTOLLE

Jäsenosio on siirretty Runot.fi-sivustolta Rakkausrunot.fi-sivustolle.

Näin pääset yhdellä kirjautumisella sekä runoilemaan että tarkastelemaan yhdistyksen asiakirjoja kuten toimintasuunnitelmia, budjetteja, sääntömääräisten kokousten pöytäkirjoja ja jäsentiedotteita. Näitä dokumentteja ei enää jatkossa ylläpidetä Runot.fi-sivustolla.

Uusi dokumenttikirjasto löytyy sivuston yläpalkista otsikolla "RY:N JÄSENILLE" ja osoite on siis  https://www.rakkausrunot.fi/rakkausrunot-ryn-jasenille