Vastakohtia

Runoilija glassbil

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Koska on kylmä,
sinä olet lämmin.
Koska minua väsyttää,
sinä olet pirteä.
Koska minä olen sairas,
sinä olet terve.
Koska minä en pidä enää itseäni ylhäällä,
sinä olet minun pilarini tänään.
Älä mene pois.

Selite: 
Tätä on vaikea laittaa mihinkään kategoriaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot