rakkauttako se oli

Runoilija mskn

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 14.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oikeestaan alottelen vapaaehtosesti kirjottelee jtn runojen tapasta. :D ois kiva kuulla mitä ootte mieltä kirjotuksistani.(:
 

Sinuun ihastuin
Sinuun rakastuin
Miksi epäilit
Sait minut itkemään
Miksi löit
Sait minut pelkäämään
Sinua rakastin
En tahdo nähdä sinua
En tahdo kuulla sinusta
Paitsi sen
Että et tee niin toisille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot