tahma

Runoilija sateenvarjokatu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2010
Viimeksi paikalla: 12.11.2016 0:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

//how the days are so long and the nights are a blur//
 

kun sinä takerrut tahmaisilla sormillasi hiuksiini ja kiihdytät tahtia,
minä kävelen pitkin pariisin katuja.
kun sinä vavahtelet nautinnosta ja huudat,
minä kävelen pitkin katuja,
ja yhä nesteesi valuessa reisilläni
minä kävelen ja kävelen,
en koskaan juokse.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot