Rakastan

Runoilija d2cfb722dceb0ef43ab8e8924edcc81f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2010
Viimeksi paikalla: 1.3.2019 0:06

Asuinpaikka: 79ccb548d4535d43a5d86834e13d1e20
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Without love there is no life !
 

Mä mietin sua,sun suloista katsettas,
miten sä suutelit mua kaulalle ja sanoit söpöks.
Sitä miten mä melkein suutelin ja kuinka sä
puhuit.Ja sitä miltä sä tuoksuit ihanalta
raikkaalta.Mä mietin sitä miten sä katsoit mua,
miten sulla oli pehmeä poski.
Ja mä mietin sitä,
miten sä veit mun sydämen ja sitä miten paljon,
MÄ SUA RAKASTAN IKUISESTI!! <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot