Elämän tarkoitus

Runoilija tunteidentulkki

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.11.2010
Viimeksi paikalla: 18.10.2021 1:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen ensimmäisiä kertoja joten olisi mukava kuulla palautetta :)
 

Istun yksikseni iltaa pöydän ääressä,
valoa tuo vain kolme pientä tuikkua.

Jokaisella kynttilällä on tarkoitus,
ne kuvaavat minulle rakkautta, onnea ja elämää

Rakkautta minussa ei enää ole,
se on kuihtunut jo aikoja sitten ja jäljelle on jäänyt vain tyhjää

Siksi tukahdutan rakkauden liekin

Nyt tuijotan onnen kynttilää,
tajuan etten voi olla onnellinen, koska en osaa enää rakastaa

Puhallan toisenkin tuikun sammuksiin

Enää yksi valo valaisee huonetta,
se on kynttilä jonka olen sytyttänyt elämälle,
haluan pitää kynsin ja hampain kiinni tästä viimeisestä valonlähteestä

Seuraan katseellani kun elämän tuikku tanssii yön pimeydessä

Silmäni painuvat kiinni ja nukahdan,
hetken päästä vavahdan hereille

Avaan silmät mutta maisema ei muutu,
on pelkkää pimeää

Elämän valo on hylännyt minut nukkuessani

Selite: 
Tämä tapahtui äsken minulle ja halusin jakaa sen täällä kaikille jotta te ymmärtäisitte, että jos ei omista rakkautta eikä onnea, niin ei ole myöskään elämisen arvoista elämää. Jäljelle jää vain tyhjyys.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot