Sen sijaan, että palaisi kotiin..

Runoilija tonkkateline

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.11.2012
Viimeksi paikalla: 12.9.2020 18:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

on parempi sytyttää kynttilä,kuin kirota pimeyttä (Julkaissut runokirjan/Et näe katsot kauas/Mediapinta)
 
Äiti lähti tänään pyörällä kirkolle, eikä hän palaa sieltä kauppakassien kanssa. Viimeisen matkan pöly alkaa laskeutua ja me katselemme pitkänsuoran päähän, tyhjyyteen.

60-luvulla pienimmät juoksivat hänen pyöränsä perässä tonkkatelineelle saakka niin, että hiekka pöllysi, me isommat istuimme portaille odottamaan.

Sen sijaan, että palaisi kotiin, seitsemän lapsen äiti pyöräilee nyt valoisaa tietä - jossain tuolla, täydellisen rauhan ja rakkauden ympäröimänä, eikä hänen tarvitse kuulla, kun huudamme: äiti toikko mitään!

Me nousemme kaikki ylös vilkuttamaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti hänen on hyvä siellä pyöräillä. 
Mainiota muistelua, ennenvanhaan moni asia oli paremmin <3 
 

Käyttäjän kaikki runot