Nimetön

Runoilija tyttörukk4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runojen kautta saan tunteeni näytettyä.. puhuminen on niin vaikeeta..
 

Tulit mun elämään,
ja sekotit mun pään.
Tarjosit syliä suojaavaa,
pelkäsin, vaik se oli unelmaa..
Mietin ja mietin, mitä tekisin,
sydämes tiesin sua rakastin.
Aikaa kulunu tosta jo on
ja tunne tää on mahdoton.
Haluisin sut vaan syliin sulkea
ja kanssas elämän tietä kulkea!

Selite: 
jo yli 8kk yhes<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin rimmaa tämäki runo.

Kyllä se tunne-elämä on sellaasta vielä vanhanaki jotta välillä pää sekooloo.
Runon kenoon saa tunteensa sanottua.

Ihana! Toivotaan ja rukoillaan, että onni kestää. Kyllä se kestää!

kaunista. Niin puhtoisen hellä ja viaton, ettei tätä voinut lukea kuin silmät kirkkaina. Upeaa!

 

Käyttäjän kaikki runot