Nimetön

Runoilija Sister Slow

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitäkää tätä vaikka päiväkirjana. Kritiikki sallittua, jopa suotavaa. Kommentit aina päivän piristys.
 

niin eräs viisas nainen
muinoin lauloi siitä
miten vapaus on vain
yksi tapa sanoa ettei
ole mitään hävittävää

nyt kitara ja minä ja
entistä vahvempana
se tunne ettei minulla
muuta olekaan kuin
pelko ja rakkaus

rinta rinnan sulassa sovussa

Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot