Olisit edes kysynyt ensin.

Runoilija Brutus

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.6.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudesti syntyny, sadasti kuollu.
 

Ja niin palasi,
naapurin lestadiolaisperheen tyttö opintomatkaltaan,
isorintaisena ja ruskettuneena.

Toiset puhuivat ihmeestä,
toiset plastiikkakirurgiasta.

Pukokoppiin tirkistellessäni,
näin tytön tutkivan leikkausarpiaan.

Totesin ääneen, ettei ihmeitä tapahdu.

"Sinua vartenhan minä nämä hankin",
vastasi tyttö.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä ja kerronnastasi. 
 

Käyttäjän kaikki runot