Pienet sammakot...

Runoilija Mystis

Minäpä olen nyt pussannut
pihan kaikki sammakot
isot ja pienet

Keskikokoisetkin

Tarkkaanottaen 138
tai sinnepäin

Eikä niistä prinssiksi
ei maajussiksi
metsuriksi

Ei laittamaan kasvimaata

- - -

Joko minä en ole oikea prinsessa
mitä on vaikea kuvitella

[ sanoo mieheni ]

Tai nämä nykyajan sammakot
ovat vain sen sortin eläviä
että ei itkukaan auta

On niin pirun vaikeaa saada
hyvää henkilökuntaa

- - -

Linnanpihan lampi tyhjenee tänään
tai viimeistään huomenna

Uiskennelkoot sitten muualla
mokomat kurnuttajat

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut